Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του δικηγορικού μου γραφείου.

Ως δικηγόρος διαχειρίζομαι υποθέσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα του δικαίου, με εξειδίκευση στο συνταξιοδοτικό δίκαιο, το κληρονομικό δίκαιο, το εμπράγματο δίκαιο και το δίκαιο του κτηματολογίου.

Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Έδεσσας, ασκώ μαχόμενη και συμβουλευτική δικηγορία, δραστηριοποιούμενη στο νομό Πέλλας (Αριδαία, Έδεσσα, Σκύδρα, Γιαννιτσά) και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Άμεση προτεραιότητά μου είναι η πληρέστερη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εντολέων μου. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της εξειδικευμένης γνώσης και της συνεχής ενημέρωσης μου στους τομείς δραστηριότητάς μου και μέσω της δυναμικής και με αίσθημα ευθύνης υπεράσπισής των δικαιωμάτων των ανθρώπων που με εμπιστεύονται.

"Ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά." Ν. Καζαντζάκης

Νέα - Ανακοινώσεις

Πλήρης σύνταξη ΟΓΑ στα 62 χρόνια

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 18 του Ν. 4302/2014 δόθηκε η δυνατότητα στους ασφαλισμένους του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης του ΟΓΑ να συνταξιοδοτηθούν λόγω γήρατος, εφόσον έχουν συμπληρώσει 40 έτη ασφάλισης, με καταβολή ασφαλιστικών εισφορών σε οποιονδήποτε ασφαλιστικό φορέα και το 62ο έτος της ηλικίας τους. Η ανωτέρω δυνατότητα εξακολουθεί να ισχύει και επί ΕΦΚΑ.

Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες

Τι ποσό σύνταξης θα πάρω με τον νέο τρόπο υπολογισμού;

21 Σεπτεμβρίου 2017: Ανάρτηση Κτηματογράφησης στους Δήμους Αλμωπίας και Έδεσσας. "Ελέγχουμε, επιβεβαιώνουμε, διορθώνουμε"

Ξεκίνησε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 η ανάρτηση των κτηματολογικών στοιχείων στο Δήμο Αλμωπίας και Έδεσσας. Όποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί μέσα σε προθεσμία δύο (2) μηνών από την ανωτέρω ημερομηνία να υποβάλει αίτηση διόρθωσης ή ένσταση κατά των στοιχείων της ανάρτησης στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης.

Διαβάστε συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις.

© 2013, Αρετή. All Rights Reserved.